ADLİYE BİNASINDA GERİ SAYIM

Orhangazi’de yapımına 2018 yılında başlanan Yeni Adliye Binasında inşaat tamamlanma aşamasına geldi. Çevre düzenlemesi çalışmalarının sürdüğü Adliye binasında iç tefrişat için de alımlar başladı. Ocak ayında binanın kesin kabulü yapıldıktan sonra yeni adliye binasının Mart 2021’de hizmete girmesi bekleniyor.
Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi Taşkıranlar Mevkiinde yapımına 2018 yılında başlanan yeni Adliye Binasında sona gelindi.
Yeni modern Adliye Sarayı binasında bina inşaatı tamamlanırken, ekipler çevre düzenlemesi, otopark alanlarında çalışmalarını sürdürüyor. Binanın ocak ayında tamamen bitirilip teslim edileceği duyuruldu.
Hükümet Konağı binasındaki Adliye binasının taşınacağı yeni Adliye binasında Adalet Bakanlığı vasıtası ile iç tefrişat alımları da başladı. Alımların ocak ve şubat ayında tamamlanacağı belirtildi.
2 yılı aşkın bir süredir inşaatı süren yeni Adliye Binasında tüm çalışmaların şubat ayı sonuna kadar tamamlanacağı ve mart ayı itibarı ile de Orhangazi adliyesinin yeni binada hizmet vermesinin beklendiği ifade edildi.